Comviq kontantkort

Comviq kontantkort

Ett tryggt val.

Comviq, som är en del av tele2, är en av Sveriges största operatörer vad gäller mobiltelefoni. Comviq har riktat in sig på att vara billiga och tillgängliga och de var en av de första operatörerna som erbjud kontantkortsvarianten till sina kunder. Eftersom Comviq varit med länge så är det ett säkert och tryggt val och de håller det de lovar.

Comviq erbjuder en mängd olika kontantkort som är anpassade för olika personers telefonbehov. De olika kontantkorten som finns är Comviq kontant Standard, Comviq kontant Amigos, Comviq kontant Knock Out och Comviq kontant Kompis.

Det som är bra med Comviq är att man alltid kan byta till något av företagets andra värdebevis. Om man exempelvis ska åka utomlands kan man tanka på sin telefon med Comviq kontant Amigos, som man ringer riktigt billigt med utomlands och framförallt får man billiga samtal hem till Sverige. Annars kanske du vill ringa riktigt billigt inom Sverige man kan anpassa på bästa sätt genom att ladda på med Knock Out. Ska man dock ringa eller sms:a till andra som använder tele2 eller Comviq så är värdebeviset Comviq Kompis det bästa alternativet då man ringer och sms:ar gratis till alla 3,5 miljoner tele2/comviq-telefoner.

Ett av de bästa värdebevisen till kontantkort som finns är just Comviqs Knock Out. Med det ringer man billigt till alla nät, när som helst under dygnet. Med värdebeviset har man en fast låg taxa för varje minut. Det händer att priserna ändras så för de senaste minutpriserna kan det vara bra att kolla in Comviqs hemsida. I skrivande stund ligger priserna på 49 öre/minut till alla nät. Det som är säkert är att Comviq alltid är ett relativt billigt alternativ som funnits länge och som går att lita på. Med Comviq kontant Standard ligger priserna på 0 kr/minut och sms kostar endast 19 öre/st till alla tele2/comviq-mobiler och för 49 öre/minut och per sms till övriga nät. Comviq kontantkort kan man fixa kostnadsfritt enkelt bland annat genom Comviqs hemsida och ladda med värdebevis kan man göra i de flesta vanliga butiker.