Gratis kontantkort

Gratis kontantkort

Hur man skaffar gratis kontantkort

Många av de operatörer som har kontantkort erbjuder ofta, eller till och med alltid, att ge ut dem gratis. Det beror på att det inte kostar operatörerna särskilt mycket samtidigt som de hoppas på att man ska tanka på många värdebevis och verkligen använda kontantkortet. Om man tar med sig sitt tidigare nummer från någon annan operatör till ett kontantkort brukar man ofta få en pott som man kan ringa och sms:a för som bonus. Många av operatörerna brukar även använda speciella erbjuden som exempelvis att man får 20 procent mer att ringa för om väljer just deras kontantkort just nu.

Det finns väldigt många olika gratis kontantkort att välja mellan. Därför kan det vara smart att jämföra de olika operatörerna och deras erbjudanden. De operatörer som erbjuder gratis kontantkort är Comviq, 3, Halebop, Glocalnet, Djuice, Parlino, Tango, Telenor och Telia. Dessutom har vissa av dessa operatörer även olika typer av kontantkort som är anpassade lite olika efter till vilka och hur mycket man ringer eller sms:ar. Det finns gott om olika hemsidor som jämför de olika kontantkorten och deras erbjudande så att man lätt kan förstå vad som passar en själv.

När man sedan valt ut en viss operatör och ett visst kort så kan man bara besöka operatörens hemsida. Där kan utan större problem klicka sig vidare till kontantkortssidorna varifrån man beställer korten. Där fyller man sedan i ett antal uppgifter såsom namn, adress, önskat telefonnummer och så vidare. Vill man flytta sitt tidigare nummer till kontantkortet så kan man även göra det direkt på hemsidan. När man fyllt de uppgifter som krävs så tar det oftast bara ett par dagar innan man får hem det nya simkortet med posten. Det kan dock ta lite längre tid om man flyttar sitt befintliga nummer från en annan operatör. När paketet kommer i brevlådan är det bara att stoppa in simkortet i en telefon och börja ringa, i alla fall om kortet är laddat med pengar att ringa för.

Du har väl inte missat att du kan ringa och busringa med folk? Nu finns det knappstyrda busringningar som vem som helst kan ha kul med.