Ladda kontantkort

Ladda kontantkort

Så gör man.

När man ska ladda på sitt kontantkort så finns det lite olika sätt att välja mellan. Sitter man hemma kan det vara smidigt att tanka på kortet direkt via internet. På så sätt slipper man gå ut och man sparar tid och slipper onödigt krångel. Men även på nätet finns det lite olika metoder för att tanka på sitt kort. Den smartaste metoden är att använda sig av Goyada.


Klicka här för att ladda ditt kontantkort:Det finns alltså lite olika typer av internettjänster som man kan använda sig av för att tanka på sitt kontantkort. Vilket man väljer beror på vanor och vad man själv tycker är smidigast och enklast.

Har man internetbank så är det oftast möjligt att ladda på kontantkorten den vägen. Exempelvis så erbjuder Swedbank och Nordea olika tjänster där man enkelt kan tanka på sitt kontantkort när man är inloggad. Det kan vara smidigt att passa på att tanka sitt kontantkort samtidigt som man uträttar andra bankärenden. Dessutom kanske det känns logiskt att betala sina mobilsamtal samtidigt som man betalar sina andra räkningar.

Det går även att besöka en mängd antal olika sidor online som erbjuder påtankning av kontantkort. Det går till genom att man väljer vilket kort man vill ha, fyller i sitt telefonnummer och betalar, vanligtvis med hjälp av ett kontokort. Efter det får man ett sms till sin telefon som innehåller en kod. Denna kod använder man för att aktivera påladdningen och kontantkortet fylls med pengar. Det finns som sagt flera olika sidor som erbjuder den här tjänsten. Dels brukar man kunna göra det via operatörens egen hemsida men även via externa sidor som exempelvis Goyada. Olika sidor har ofta lite olika erbjudanden.

Om man inte vill tanka på sitt kontantkort via internet så kan man göra det genom sms. Då måste man först bli medlem på en hemsida som erbjuder en sådan tjänst, exempelvis Goyada. Där registrerar man sitt telefonnummer och får en pinkod. Därefter kan man skicka sms till ett visst nummer med summan man vill tanka på plus den pinkod man fått och vips så är pengarna på ens kontantkort. Det kan vara smidigt om man inte har möjlighet att komma åt internet eller någon butik och vill tanka på sitt kort. Betalar gör man i efterhand eller i förväg till hemsidan vars tjänst man använder och sms:et kostar inte mer än ett vanligt.

Om man inte vill använda någon av dessa tjänster så är det fortfarande enkelt att ladda på sitt kontantkort. Man kan köpa så kallade värdebevis nästan i vilken butik som helst. Det finns i de flesta livsmedelsbutiker, tobaksaffärer och till och med på McDonalds. Då köper man en kod för den summa man vill kunna ringa för som man sedan knappar in på sin telefon och så är kontantkortet påladdat.